Coolfire Hírek

Nagyobb felületű vázkitöltő falak által határolt tűzszakaszok kiváltására, a tűzgátlási követelmények betartása mellett, tér megnövelése, természetes fény biztosítása céljából lettek alkalmazva a Coolfire tűzgátló szerkezetei:

Tűzgátlás elegánsan a Pillarban

A Pillar irodaház legfőbb vonz ereje, hogy a tisztán funkcionális rendszer harmonikusan illeszkedik az emberi léptékű barátságos környezetbe.

Tűzgátló függönycsaládunk sokszínűségének, széleskörű alkalmazási lehetőségének köszönhetően, sikerült megoldást találnunk több tűzgátló lezárásra az Európában is egyedülálló, modern Multicsarnokban.

LIDL Budapest Csalogány u.-i szerkezetünk: Coolfire-Sapa 74 EI60 tűzgátló üvegezett portálszerkezet kétszárnyú automata toló egységgel, fix üveg szerkezeti rész elé tolódva.

Egy különleges és egyedülálló megoldást alkalmazhattunk az ETELE Pláza több füstszakasz határának lezárására a Coolfire- Z füst- és tűzgátló függönnyel. Egy olyan kialakítást biztosítottunk, mely alap (nyitott) állapotában nem látható, álmennyezet mögött van elrejtve biztosítva a szabad teret, nincs szüksége tartóoszlopokra.

Különleges „harmonika” kialakításának köszönhetően az oldalfalak illesztés nélkül egybefüggően működhetnek. Lehet négyoldalú téglalap alapú, háromoldalú U alapú, vagy akár tompaszögben sorolt oldalfalakkal.

COOLFIRE tűzgátló megoldások a Hungexpon

Coolfire-Sapa 74 EI60 tűzgátló üvegezett portál, C5 (200ezer nyitásciklus) intenzív használatra, menekülési útvonalra rozsdamentes GU pánikrudazattal

A kötelező tűzgátló lezárások alkalmazása mindig fejtörést okoz az építészeknek, a biztonság és praktikusság mel-let a legfontosabb szempont számukra az esztétikai megjelenés.

Járható tűzgátló üvegfödém – Coolfire-LT60

A tűzgátló betonfödémet teherbíró REI60 perces tűzállóságú üveggel kiváltva sikerült az elegáns teret megnövelni, világosabbá tenni. Látványa egyedibbé teszi a patinás palota központi termét. Az üvegfödém mérete 17 m2, 62mm vastag üvegtáblák alkotják. Új fejlesztésnek köszönhetően már alkalmazható a REI120 perces tűzállóságú járható üvegfödém akár kültéri homlokzaton is.

Nagy gyakorisággal az üvegezett tűzgátló nyílászárók nagyforgalmú létesítményekbe, azok folyosóira kerülnek beépítésre és figyelembe véve súlyukat, intenzív használatukat, kiválasztásuknál fontos szempont kell, hogy legyen az élettartam, a szerviz és gyártói háttér, a megfelelő engedélyek, fejlesztések, tesztek.

Fejlesztéseink során, nagy hangsúlyt fektetünk a különleges, egyedi megoldásokra, megőrizve az épület eredeti építészeti vonásait. Jelen példánk a hotel aulájából látható, egy 90 perces tűzgátló üvegajtó fölötti boltív esztétikus lezárása a szigorú tűzvédelmi követelményekkel összhangban.

Graphisoft Park EI30 keret nélküli tűzgátló üvegfalai

A Graphisoft Park új irodaházában építettük be a lépcsőházat leválasztó, igényes és modern tűzgátló üvegfalat. A falakat 3-3 db üvegtábla sorolással építettük, az üvegfalak mérete 5,4x3,3 m. Különlegessége, hogy keret nélkül alkalmazható! Tűzállósági határértéke EI30 perc, de alkalmazható 60 és 90 perces igény esetén is. Sorolható ajtó mellé, mint oldalvilágító, beépíthető gipszkarton falba is.

1. oldal / 5
Coolfire Kft.- Füstgátló és tűzgátló nyílászárók

Coolfire Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhelye: 1097 Budapest, Illatos út 13.
Cégjegyzékszáma: Cg.01-09-912574
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 14628214-2-43.
Elektronikus levelezési cím: info@coolfire.hu

Kövess minket Facebookon

Kövess minket Facebookon